mandag 13. februar 2012

Vinter på Hølonda

Vinteren byr på mange flotte motiver. Når snøen legger seg, og isen dekker vannene har man store hvite flater å jobbe med, det er tid for det enkle og rene.


Ei av øyene ute på Ånøya, snøværet visker ut åsene i bakgrunnen.


Nesten samme sted, bare noen dager tidligere. Her har ikke snøen lagt seg på isen. Sola har akkurat gått ned, og det flotte vinterlyset farger både himmel og is.


Dette er et bilde jeg lenge har hatt i hodet, men ikke før nå fikk jeg somla meg til å gjøre noe med idéen. Typisk at man utsetter det når bildet kan taes fra verandaen :) Vet ikke helt om jeg er fornøyd med det enda, kanskje det kommer seg. Vet ikke helt hva som skal til for at jeg skal bli fornøyd med det... Mulig det må mer snø til. Eller mindre? Har en versjon fra dagen før med mindre snø, da pekte de fleste grenene oppover. Nå henger de alle sammen. Kanskje det bare må modnes. Eller kanskje ideen rett og slett er for dårlig :)


Et par flørtende ravner i toppen av ei gran. Det er sprettkaldt ute, men disse to har funnet varmen. Ser dem rett som det er, flaksende over bygda mens de klukker som bare ravner kan.