mandag 23. mai 2011

Lemenmassakre

Under en av helgens turer sammen med Bjørn Oddvar kom vi over en liten lemenmassakre. På flere steder i området lå det store ansamlinger med død lemen.


Ikke noe vakkert syn... Vises kanskje ikke så godt på dette lille bildet, men hvis du har sterk mage kan du klikke på bildet og studere detaljene. (Klikk resize nede i høyre hjørne for full størrelse, hvis du har liten skjerm) Kanskje ikke noe for lunsjpausen, men det er mye rart å se! Det kan se ut som ett eller annet har fanget disse gnagerne og brukt dette stedet som kombinert spise- og avfallsplass, de fleste har hull i magen og mangler innhold, for å si det sånn. I slike tider kan man vel unne seg å bare spise det beste! Det må jo være fantastisk!


Hva som har skjedd her er ikke lett å si, men den strengen mellom furugreina og lemenet er en streng av lort. Så kan man jo slippe løs sine groteske sider og fantasere seg fram til flere hendelsesforløp, men pass på ditt eget mageinnhold. Er ikke bestandig et gjensyn med svelget mat er så hyggelig som en tur til bloggen min!