lørdag 12. juni 2010

Horndykker

For noen dager siden ble det en liten tur opp til et vann med to par horndykkere. Disse skal man vel egentlig ta bilde av tidligere på våren, når de danser og koser seg sammen, men på den tiden kjente jeg ikke til dette vannet. Jeg får ta en tur dit tidligere neste år! Uansett er det vakre fugler, og noen bilder ble det også selv om 300mm blir litt i korteste laget.



mandag 7. juni 2010

Trollbundet i Storfossen


Mektig natur har en egen kraft i seg, den kan trollbinde og ta oss fullstendig bort ifra hverdagen. Dette nydelige fossefallet hadde en slik effekt på meg, lyden, suset, og ikke minst kovet av vann i lufta som sammen med vinden legger seg som et klamt teppe over landskapet og fotografen. Man blir bare stående og suge til seg stemningen og den merkelige roen i den voldsomme fossen. Etter en stund klarer jeg å rive meg løs fra fossens grep, og håper jeg kan klare å formidle litt av stemningen jeg selv følte.



søndag 6. juni 2010

Drittbilder

Det ble to fine turer ut i løpet av helga, men noen drittbilder ble det også denne gangen. Jeg klarer bare ikke la være å ta disse når sjangsen byr seg, jeg blir vel aldri voksen.



Kommer flere bilder fra helga etterhvert, jeg og Jan-Roger har funnet en flott foss man kan nyte lange fotokvelder ved...